Demontiranje stare sudopere

 

Demontiranje stare sudopere je potrebno kada menjate sudoperu ili radite renoviranje kupatila. Kako biste postavili novu sudoperu potrebno je prvo da demontirate staru sudoperu. Pvi korak je da isključite sve izvore napajanja, glavni dovod vode, kako bi mogli da demontirate sve delove pojedinačno.

Ispraznite sudoperu od svih sudova i prljavštine, kako bi vam bilo komfornije da uradite zamenu.

Odvrnite slavine koristeći odgovarajući alat, kao što je ključ za cevi, kako biste  odvrnuli maticu slavine. Pažljivo izvucite sudoperu iz radne ploče, pazeći da nešto ne oštete.

Ukoliko postavljate novu sudoperu, morate izabrati isti model koji će se uklapati u već postojeći okvir.

U slučaju da ocenite da niste dovoljno spretni, pozovite naš vodoinstalaterski servis koji vam može pomoći oko demontaže stare i montaže nove sudopere.

Angažovanjem naših vodoinstalatera ostvarujete mnogobrojne prednosti. Na prvom mestu demontaža će biti urađena profesionalno i mnogo brže nego da je sami radie, ali bez potencijalnih oštećenja koje biste mogli da napravite. Na drugom mestu naš vodoinstalaterski servis možete pozvati u bilo koje doba dana i noći,a nakon svake usluge dobijate račun i garanciju na sve usluge.

Naši vodoinstalateri su obučeni da urade sve vrste vodoinstalaterskih intervencija pa će ceo proces trajati mnogo kraće. U slučaju iznenadnih problema sa sudoperom možete nas pozvati da rešimo bilo koji problem.

Takođe vodoinstalateri znaju koji model sudopere treba da kupite, tako ne morate kupovati sami i rizikovati da pogrešite.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com