MAŠINSKO OTPUŠAVANJE SUDOPERE

S obzirom na to da iskusni vodoinstalateri mogu da u kratkom roku reše problem do koga dovodi začepljen odvod na sudoperi i to ili ručno ili mašinski, to je vrlo važno da svi klijenti u čijem životnom ili radnom prostoru do takvog problema dođe imaju na umu da je samo profesionalno otpušavanje sudopere rešenje, koje je trajno.

Ne samo da će vodoinstalateri da se potrude što je moguće pre konkretni problem da reše i pruže im mogućnost da nastave sa nesmetanim korišćenjem sudopere, nego će tu uslugu i da izvrše maksimalno profesionalno.

Dobro je istaći podatak da se mašinsko otpušavanje sudopere svrstava među takozvane hitne intervencije. A zapravo se radi o svim onim uslugama, koje inače vodoinstalateri po zahtevu i potrebi pružaju, samo što se hitne intervencije vrše nakon njihovog standardnog radnog vremena.

Dakle, kad god za tim postoji potreba, klijenti mogu kontaktirati ove majstore i sa njima se dogovoriti o detaljima. Misli se pod tim kako na večernje sate, tako i u toku noći, bez obzira da li je neki radni dan, subota ili nedelja, s tim što mašinsko otpušavanje sudopere vodoinstalateri mogu da izvrše i u toku praznika.

Upravo zato što su dostupne i hitne intervencije, podrazumeva se da problem sa slabijim oticanjem vode iz sudopere može da bude rešen u najkraćem mogućem roku.

DOSTUPNI SMO 24 SATA DNEVNO/ SEDAM DANA U NEDELJI!

Da bi vodoinstalateri mogli da odluče da li je bolje mašinsko otpušavanje sudopere ili ručno, u obavezi su da najpre izađu na teren.

Prilikom posete stambenom, poslovnom ili objektu druge namene, u kome se problem sa oticanjem vode iz odvoda na sudoperi javio, oni će najpre da procene stanje na terenu.

Zapravo se misli da je neophodno da utvrde da li je reč o zaprljanju manjeg obima ili o onom, koje se karakteriše kao teško zaprljanje. Isto tako će se podruditi da ustanove i u kom delu cevi je došlo do problema, odnosno da li je čep koji je i napravio problem lakše dostupan ili ne.

U većini slučajeva se majstori odlučuju za mašinsko otpušavanje sudopere onda kada je reč o teškom zaprljanju i ako je problematično mesto duboko u cevi.

Zapravo će jedino na takav način moći da u potpunosti konkretni problem reše, uzevši u obzir da se mašinsko otpušavanje sudopere vrši pod pritiskom. Tom prilikom će vodoinstalateri da koriste specijalna vozila i vrlo brzo će konkretni problem da reše.

U slučaju da vodoinstalater prilikom procene stanja odvoda u konkretnom objektu proceni da postoji mogući problem u unutrašnjosti cevi, on može klijentima da preporuči i snimanje vodovodnih cevi, što je usluga koja se vrši uz korišćenje namenskih, mikro kamera.

Zahvaljujući dodatnoj dijagnostici, majstori će lakše utvrditi ne samo gde se nalazi problematično mesto, nego i u kakvom stanju se unutrašnjost cevi nalazi.

Ukoliko to bude bilo potrebno, izvršiće i sve potrebne popravke, kako bi cev osposobili u potpunosti.

Da naglasimo i to da će fizička i pravna lica, u čijem prostoru bude izvršeno mašinsko otpušavanje sudopere po potrebi, svakako dobiti od majstora i sve garancije koje su propisane za izvršenje te usluge, tako da će moći bez ikakvih poteškoća da nastave da koriste sudoperu u tom prostoru.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com