Instaliranje česme za sudomašinu


Instaliranje sudo mašine, trebalo bi da obavi profesionalac, kako vam se ne bi desilo da dođe do kvarova sa povezivanjem i sa samom mašinom.

Potrebno je obezbediliti ulaz vodi ali i zlaz otpadne vode. Kombinovani ventil za mašinu i za kuhinjsku bateriju, potrebno je povezati i montirati na mesto gde ide EK ventil hladne vode. Zatim teba vezati odvod, a priključak mašine za sudove dodati na postojeću instalaciju.

Gumicu je potrebno okrenuti da kiln ide prema navoju, tako da je to proces dodavanja na postojeću instalaciju.

Porebno je montirati priključke, vezati crevo od baterije i od mašine, kao i odvodno crevo. Na kraju instalacije sudo mašine, potrebno je pustiti mašinu, kako bi proverili da li ona radi.

Ipak, poželjno je da to sve ne radite sami, več pozovite naš licencirani ovlašćeni servis sa sjanom i kompletnom uslugom.

Sve usluge radimo prema prioritetu i po dogovoru. Dolazimo u najkarćem roku na adresu, a naša služba za hitne intervencije radi 24 sata, za sve neodložne intervencije sa visokim stepenom rizika.

Čak iako niste sigurni da je došlo do kvara i da možemo rešiti vaš problem, slobodno nas pozovite kako biste bili sigurni.

Oisim povezivanja i montaže sudomašine, radimo i montažu veš mašine, lavaboa, sudopere, kade, wc šolje, ali i otpušavanja kanalizacije i odvoda.

Zamena ventila je svakodnevna usluga koja je i najtraženija, zato nas  možete pozvati bez obzira da li vam je potreban samo savet ili hitan dolazak.

Sve naše usluge su veoma pristupačne, a zamena rezervnih delova je takođe naš posao.

Garancija i račun koji dobijate od nas će vam biti sigurnost za svaku narednu intervenciju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com