Iz sudopere izlaze neprijatni mirisi


Ukoliko iz sudopere izlaze neprijatni mirisi vreme je da se zapitate šta je dovelo do toga. Sigurno vam nije ni najmanje prijatno što se mirisi osećaju iz kuhinje kada uđete u stan. Čak i posle detaljnog ribanja kuće, oseća se neprijatan miris iz sudopere koji se sve više širi po vašem domu, zbog čega stan deluje neuredno i prljavo.

Ipak, za sve postoji rešenje, a to je jedan poziv ka našem vodoistalaterskom servisu, koji će rešiti uzrok neprijatnih mirisa u vašem stanu.

Neprijatni mirisi mogu se pojaviti u bilo kom odvodu, čak je ponekad teško odrediti odakle oni tačno dolaze, ali tu su naši vodoinstalateri koji će efikasno pristupiti ovom  problemu.

Da bi mirisi nestali, nije dovoljno očistiti sanitarije spolja, jer ovi mirisi nastaju od naslaga koje se nalaze unutar cevi i lepe se za zidove, nakon dužeg vremena bacanja ostataka hrane u sudoperu, masti i drugih prljavština uključujući i pikavce iz pepeljare i razne druge materije, koje se ne mogu rastvoriti u vodi već se tako pomešani sa vodom lepe na zidove cevi i poprave sve deblje naslage. Samim tim, prostor gde voda prolazi se sužava, sve dok ne postane toliko mali da voda ne može da otiče već se zadržava u sudoperi. Ovaj problem se može javiti  na bilo kom odvodu, a posledica je takva da se voda vraća nazad odnosno mi to vidimo kao zadržavanje vode.

Da bi se ovaj problem  rešio potrebno je mašinsko odgušenje, zato pozovite naš servis za hitan dolazak na vašu adresu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com