Kada se pusti voda nad sudoperom izlazi na slivniku u kupatilu


Uvek kada  imate slučaj da puštanjem vode na jednom mestu, voda izlazi na drugom mestu, tada se najčešće radi o jednoj vrsti zagušenja. Nije retkost da zagušenja kod komšije u stanu iznad vas, uzrokuje izlaženje vode i u vašoj kuhinji, tada pričamo o malo ozbiljnijoj vrsti zagušenja.


U ovakvim slučajevim, obično se radi o zagušenu cele vertikale, pa je tu jedino rešenje mašinsko odgušenje voma vozilom. Pozovite naš vodoinstalaterski servis a naši vodoinstalateri će proceniti na kom mestu je nastalo zagušenje. Detekcija zagušenja u ovom slučaju je neophodna, a ona se vrši profesionalnim kamerama za detekciju curenja vode i zagušenja u cevima. Na ovaj način naši vodoinstalateri vrše detekciju u ovako ozbiljnim slučajevima kada zagušenje pravi problem na više mesta.


Kada puštate vodu na jednom mestu, a ona izlazi na drugom, to znači da je došlo do zagušenja malo većeg inteziteta. Na ovaj način se može dogoditi da zagušenje bude u celoj zgradi.

Gde se u cevima javila blokada proveriće naši vodoinstalateri. Odgušenje se kao i u svakom odvodu javlja, kada u slivnik upadne nešto od sastojaka, koji se ne mogu rastvoriti u vodi. U zavisnosti od lokacije, to mogu biti ostaci hrane, obično u sudoperi, kozmetička sredstva u lavabou ili ostaci kose u kadi. Ukoliko vodimo računa ne bi trebalo da dođe do zagušenja.


Nakon što naši vodoinstalateri ispitaju i detektuju mesto zagušenja, oni će vam predložiti dalje intervencije. U većini slučajeva je to mašinsko odgušenje uz pomoć mašina za otpušavanje cevi.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com