Kada se pusti voda nad sudoperom, vlaži na podu


 

Ako ste primetili vlagu ili barice na podu, odmah ispod sudopere i kada pustite vodu u sudoperi ona se razliva po podu, a ne možete da pronađete uzrok, potrebno je da pozovete naš servis vodoinstalatera koji će izaći na teren i proveriti mesto curenja.

Voda uvek nađe svoj put a naš zadatak je da pronađemo mesto odakle ona kreće i to radimo uz pomoć detekcije mesta curenja. Potrebno je da ustanovimo odakle nastaje curenje vode i da saniramo kvar.

Najčešće je uzrok u spojevima sudopere i cevi, koji mogu biti ishabani ili oštećeni od korozije. Sifon je takođe čest uzrok curenja sudopere jer se voda sliva niz sifon koji je često dotrajao ili je loše postavljen.

Kada se ustanovi mesto curenja tada ni brisanje poda neće biti uzaludno. Prilikom ove intervencije važno je zameniti oštećene delove.

Takođe, ako je uzrok prelivanja vode zapušena sudopera, trada uzrok moramo tražiti u cevima koje su zapušene i tada je potrebno raditi mašinsko odgušenje specijalnim mašinama.

Koji god da je uzrok naši vodoinstalateri će ga brzo otkriti i ukloniti, da bi vi imali funkcionalnu sudoperu. Nakon popravke i zamene oštećenih delova potrebno je proveriti da li i dalje ima curenja kada se voda iz česme u sudoperi pusti. Ukoliko nema trebalo bi da je intervencija obavljena uspešno, a vi za svaki slučaj dobijate račun i garanciju. Pozovite naš servis ili službu za hitne intervencije. Tu smo za vas 24 sata/ 7 dana u nedelji.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com