Moja tajna formula za održavanje sudopere


Iako mnogi ne razmišljaju o održavanju sudopere već samo kako da je očiste i otpuše ako je došlo do zagušenja, potrebno je preduzeti određene preventivne mere, da bi sudopera uvek blistala.

Preventiva je ključ uspeha, kažu mnogi, ali je preventiva važna i u svakom segment našeg života.

Znati šta ne bi trebalo raditi i kako održavati kvalitet stvari koje imamo je pola posla. Svako ima svoj metod za oržavanje i čišćenje kuće, a održavanje sudopere nije samo njeno otpušavanje, već se odnosi na niz radnji, koje bi trebalo ili ne bi trebalo da sprovodimo.

Jedna od njih jeste da ne bacamo bilo koje ostatke hrane, kao i sastojke koji mogu dovesti do zagušenja i napraviti nam veliki problem i troškove.

Kao što smo rekli prevencija je pola zdravlja, pa je ovo prvi i najvažniji korak, ako želite čistu i prohodnu sudoperu.

Drugi savet, odnosi se na održavanje čistoće sudopere i prijatnih mirisa.

Neutralisanje neprijatnih mirisa možete postići otklanjanjem zagušenja, čišćenjem, sudopere i koriščenjem posebnih sredstava za održavanje cevi i lepših mirisa u sudoperi.

Sigurno poznajete bar jednu domačicu kojoj kuća miriše lepše i svežije, a prijatni mirisi dolaze čak i iz kuhinje i kupatila.  Za to su osim osnovne higijene zadužena posebna sredstva koja se koriste za održavanje slivnika.

Mogu se koristiti za sve slivnike, ne samo za sudoperu a njihova uloga jeste da osveži i ispere potencjalne osatke i neutrališe loše mirise, a ne i da otpuši slivnik, zašta možete koristiti druge metode.

Jedan od primera su i štapići za održavanja sudopere, veoma praktični i jednostavni, koji se lako koriste, a dovoljno je samo da ubacite štapić u slivnik, osim u sudoperu, možete osvežiti i lavabo, kadu, wc šolju, a vaša kuća će mnogo lepše mirisati.

Tajna je u sastavu štapića koji se rastvara u kontaktu sa vodom, ispuštajući veoma prijatne mirise, dok sastojci čiste cevi i ispuštaju lep i priatan miris.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com