Montaža nove sudopere

 

 

Montaža nove sudopere zahteva i malo planiranja pre intervencije. Potrebno je izabrati novi odgovarajući model, koji se može montirati u vašoj kuhinji. Kada izaberete novi model koji možete adekvatno povezati, neophodno je da uklonite staru sudoperu ako je već imate. Prvi i najvažniji korak jeste da zavrnete dotok vode kako  prilikom montaže ne bi došlo do polave. Razmontiraje staru sudoperu pažljivo i očistite površinu radne ploče. Sigurno već znate da nova sudopera takođe mora odgovarati radnoj ploči u vašoj kuhinji, ukoliko imate ugradnu sudoperu.

Nakon što ste ubacili novu sudoperu povežite je sa odvodnim cevima, i proverite sve ventile, a zatim izvršite proveru. Pustite vodu i pažljivo posmatrajte da li voda pravilno teče, da li negde doazi do curenja koje može oštetiti površinu kuhinje.

U slučaju da vam sve ovo deluje suviše komplikovano i da niste sigurni koji model sudopere da izaberete pozovite naš vodoinstalaterski servis.

Naš tim stručnih vodoinstalatera će za vas uraditi montažu nove sudopere. Ukoliko želite oni će demontirati staru i ubaciti novu sudoperu.

Veoma je važno da model bude odgovarajući i zato vodoinstalater može nabaviti pravi model za vas.

Montaža nove sudopere nije toliko težak posao za naše vodoinstalatere. zato ako želite da ceo posao bude urađen dobro i brzo, pozovite nas. Ne morate brinuti da li će sudopera odgovarati vašoj kuhinji, jer od nas dobijate račun i garanciju ne samo za usluge več  i za sve delove koje ugrađujemo.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com