Neprijatni mirisi u sudoperi


Neprijatni mirisi u sudoperi su posledica naslaga ostataka hrane u cevima. Najčešće su naslage nevidljive a zagušenje ćete prepoznati po tome što voda slabo otiče ili se zadržava u sudoperi.


Ako voda slabo otiče to znači da je nastalo zagušenje koje nije toliko jako kao kada se voda zadržava u sudoperi. Ovo je ozbiljan problem i zahteva hitnu intervenciju, ne samo zbog neprijatnih mirisa, već i zbog zadržavanja vode u sudoperi koja preti da se razlije.


Trebalo bi da znate da neprijatne mirise ne možete u potpunosti ukloniti prirodnim rastvorima, koji se prave od sode bikarbone, soli i sirćeta, već možete samo zamaskirati ili smanjiti neprijatne mirise.


Jedino trajno rešenje za odgušenje cevi i sudopere ali i nestanak neprijatnih mirisa, jeste mašinsko odgušenje i ispiranje sudopere. Jedino na taj način ćete ukloniti mirise iz kuće zauvek. Sredstva koja možete kupiti za lepši miris sudopere ne pomažu kod odgušenja, već samo kada je sudopera čista za održavanje lepšeg mirisa odvoda i kuiće. Ova sredstva u obliku tablete,praška ili štapića možete staviti u sve odvode, kada vodoinstalater uradi intervenciju mašnskog odgušenja.


Kada se odgušenje završi, sve nečistoće če biti isprane iz cevi a vaša kuća će ponovo mirisati.
Zato je jedino pravilno rešenje da pozovete naše vodoinstalatere i zakažete dolazak.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com