Sudopera vam je zapušena i verujemo da znate par koraka koji bi mogli da vam pomognu da otkrijete uzrok. Većina nas pokušava da očisti sudoperu i slivnik, što je poželjno, ali ponekad nije dovoljno jer zagušenje bude mnogo dublje.


Sledeći korak je sifon koji bi trebalo da bude u potpunosti čist i ceo da bi voda mogla normalno da otie  iz sudopere i da ne dođe do zagušenja. U njemu se često talože ostaci i potrebno ga je redovno čistiti. Međutim dešava se da sve na prvi pogled izgleda čisto ali zagušenje i dalje postoji.


To znači da je zagušenje dublje i potrebno je da angažujete profesionalnog vodoinstalatera, koji će proceniti koliki je stepen zagušenja.
Najčešće se problem rešava mašinskim putem, što je najefikasnije i najtrajnije rešenje. U zavisnosti od položaja sudopere i stepena zagušenja, vodoinstalateri će izabrati najbolju mašinu za odgušenje.


Nakon mašinskog odgušenja, trebalo bi da je sudopera potpuno čista i prohodna. Mašinski se cevi ispiraju sudopera se čisti od svih naslaga.
Trebalo bi da znate da sredstva bazirana na prirodnim sastojcima neće dati efikasne rezultate ai su dobri za održavanje slivnika.
Potrebno je da održavate sudoperu nakon mašinskog odgušenja, kako se ono ne bi ponovilo.


Ukoliko vam je potreban efikasan vodoinstalater, koji ne kasni i dolazi na vreme, a uz to će vam dati račun i garanciju, pozovite nas.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com