Postavljanje nove sudopere

 

Postavljanje nove sudopere ili montaža nove sudopere je svakodnevna intervencija vodoinstalatera. Važno je da se teren adekvatno pripremi, ali je takođe važno pravilno demontirati staru sudoperu ako je ima.

Ukoliko na mestu gde je predviđena sudopera nema stare sudopere, utoliko je posao lakši. Ipak, vodoinstalater zadužen za ugradnju nove sudopere mora očistiti teren i ukloniti staru sudoperu na bezbedan način, a zatim povezati novu sudoperu.

Pre kupovine nove sudopere obavezno se konsultujte sa vodoinstalaterom kako bi procenili da li je izabrani model adekvatan za vašu kuhinju. Ukoliko niste baš vešti u odabiru sudopere, obavezno prepustite vodoinstalateru da on izabere umesto vas.

Posebno zato što uz sudoperu idu i mnogobrojni dodaci koje je potrebno uklopiti, kao što su razni navoji, cevi, sifon i slično koje je potrebno uklopiti.

Postavljanje nove sudopere je intervencija koja ne traje dugo, ali se mora obaviti na bezbedan način. Sudopera mora biti stabilna, jer ako je krivi postavljena može se polomiti ili pasti nekome na nogu što nije preporučljivo.

Naši vodoinstalateri iz servis akoji radi više od 40 godina, vam garantuje kvalitetnu ugradnju sudopere i veoma dobre cene. Dolazimo na vašu adresu, odmah nakon ašeg poziva i nakon  montirane sudopere, ostavljamo vam račun i garanciju.

Ukoliko još niste sigurni da li smo pravi izbor za vas, znajte da smo jedan od retkih servisa koji imaju hitne intervencije i sve vrste intervencija na jednom mestu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com