Postavljanje sifona sa prelivom


Ako imate sifon sa prelivom, onda će vam taj sifon poslužiti kao zaštita od prelivanja sanitarnog čvora.

Veoma je važno da izaberete pravi tip sifona jer od toga zavisi da li će ostaci iz vode da se zaglave u uglovima i da li će otpadne vode prolaziti na pravi način.

Kada imate sifon sa prelivom, višak tečnosti će se isprazniti  podići do određene vrednosti. Prelivanje tečnosti u ovom slučaju javlja se samo kad dolazi do zagušenja i kada je izlaz vode namerno blokiran.

Sifon se po pravilu menja na svakih godinu dana a ukoliko vam je potrebna montaža sifona sa prelivom, pozovite naš servis.

Naš vodoinstalaterski servis radi svakog dana o 00-24h, svim danima, praznicima i vikendom. Zamena i postavka sifona bilo koje vsrte je standardna procedura koja zahteva adekvatan alat kao što je ključ za cevi,čekić, teflonska traka.

Pre intervencije potrebno je isključiti vodu, isprazniti sudoperu, postaviti lavor ispod sudopere, kako bi sakupio ostatak vode. Zatim će vodoinstalater postaviti novi sifon, sskinuti stari ukoliko je bio postavljen, a nakon montaže testirati da li negde curi voda.

Ako niste sigurni u svoje veštine, obavezno nas pozovite. Tu smo za sve vrste intervencija. Radimo na teritoriji celog Beograda i dolazimo brzo po pozivu. Naša ekipa će se potruditi da nađe odgovarajući termin za vas.

Nakon svake intervencije koju uradimo dobijate račun i garanciju. Možete biti sigurni jer u našem timu rade licencirani i najbolji vodoinstalateri sa višedecenijskim iskustvom.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com