Sajla za ručno otpušavanje sudopere


Sajla za ručno otpušavanje sudopere je jedan od alata koji koristimo prilikom odgušenja sudopere, kada se radi o blažim zagušenjima.

Postoji kućna sajla koju većina nas ima u kući i ona može biti korisna u određenjim situacijama, a postoji i profesionalna vodoinstalaterska sajla koju koriste vodoinstalateri na terenu za ručna odgušenja.

Rušno odgušenje podrazumeva upotrebu alata koji bi trebalo da odguši odvod ili da ukloni određeni predmet koji je doveo do zagušenja ili se zaglavio i pravi problem kod oticanja vode.

Sajla se okreće ručno i ukoliko nismo dovoljno vešti, može doći i do oštećenja cevi ili možemo pokvariti sajlu, ona nam može upasti u wc šolju ili je možemo koristiti na pogrešan način.

Princip rada je sledeći. Potrebno je umetnuti sajlu, u otvor sudopere gde se spaja sifon i postaviti sajlu što dublje a zatim je zarotirati nekoliko puta i povući nazad. Sami ovi pokreti će obuhvatiti ono što je dovelo do začepljenja, nakon čega bi sudopera mogla normalno da se koristi. Ukoliko niste vešti sa alatom, radije pozovite naš vodoinstalaterski servis. Sajla za ručno otpušavanje može vam biti korisna kod blažih zagušenja jer ona ima efekta samo kod površinskoh zagušenja, dok se za jača zagušenja moraju koristiti mašine. Pozovite nas, naši vodoinstalateri su odlično opremljeni i poseduju kompletan alat i opremu za sve vrste zagušenja. Pokrivamo ceo Beograd i za optimalno vreme stižemo na vašu adresu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com