Šta ako ne uspete sami da otpušite sudoperu crevom pod pritiskom?


Kada nam se zapuši sudopera mnogi od nas pribegavaju raznim instant receptima i pokušajima da sami reše problem.

Sudopera se može otpušiti na nekoliko načina, ali je najvažnije da shvatite da to zavisi od stepena zagušenja i uzroka zagušenja. Ponekad zagušenje sudopere nastaje trenutno, ako prospete veliku količinu masti ulja ili previše ostataka hrane ili neki od sitnijih predmeta upadne u slivnik.

Zato većina naših klijenata pokušava sa raznim sredstvima na prirodnoj bazi, koji se sipaju u slivnik sudopere i koji bi trebalo da svojom reakcijom razlože masnoće koje su dovele do zagušenja.

U nekim slučajevima kada su zagušenja manja i površinska ovo može doneti rezultate ali najčešće se ništa ne postigne jer je zagušenje kao i naslage koje su dovele do toga su veoma velike i guste i lepe se na zidove cevi, te zbog toga je jedino rešenje mašinsko odgušenje sudopere.

Mi sami možemo pokušati sa vakum gumom, ručnom sajlom, ili crevom pod pritiskom da ređimo problem, ali ono što većina naših klijenata ne shvata jeste da time možete samo ukloniti tzv.čep koji je doveo do zagušenja, dok naslage koje bi verovatno ponovo napravile problem ostaju.

Te naslage i detaljno odgušenje se može postiči samo mašinskim odgušenjem i profesionalnim mašinama, kakvo rade naši vodoinstalateri. Dakle, ako ni jedan pokušaj nije uspeo do sada pozovite nas. Tako ćete detaljno rešiti problem zagušene sudopere koja će još dugo biti čista i prohodan ako je pažljivo održavate.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com