Šta ako se odvali cev ispod sudopere?


Sudopera u kuhinji je veoma važna za svakodnevne aktivnosti i pranje sudova.

Ukoliko se odvali cev ispod sudopere, a ona se službeno naziva i sifon. Reč je o savitljivoj cevi, koja spaja sudoperu sa odvodom, a ponekad se desi da je ona bušna ili oštećena, te da voda curi na sve strane. Budući da sifoni mogu biti od metala ili plastike, oni mogu korodirati ili pući, ako su od plastike.

Kada se odvali cev od sudopere ili ako samo postoje pukotine, može doći do curenja vode ispod sudopere. Zato bi trebalo sifon odmah zameniti, a za to bi trebalo pozvati stručni vodoinstalaterski servis.

Radimo sa svim vrstama sifona i vršimo zamenu uz račun i garanciju. Zakazivanje intervencije, radi se svakog dana od 00-24h, u zavisnosti koliko je oštećen, zavisi i koliko će intervencija biti hitna. Bila hitna intervencija ili ne, uvek dajemo račun i garanciju.

Sama popravka sifona traje kratko, zato nema razloga da odlažete intervenciju. Ponekad klijenti sami pokušavaju da poprave sifon, tako što ga lepe selotejpom, kako ne bi cureo, ali to nije moguće, jer ako je popravka amaterska, sifon će da curi.

Ukoliko imate metalni sifon, on je još komplikovaniji za popravku, jer nije savitljiv, zato ga nipošto nemojte dirati sami. U slučaju da niste sigurni, koliko je sifon oštećen i da li bi trebalo da stavite savitljivi ili metalni sifon, obavezno nas pozovite.

Svakako ćete uštedeti puno vremena ali i novca, jer naši stručni vodoinstalateri, mogu za nekoliko minuta da reše problem. Na vama je da proverite sifone sa vremena na vreme, posebno ako imate poslvni objekat ili više njih.

Svakako sarađujemo i sa pravnim, ali i sa fizičkim licima. Sifon je potrebno pravilno postaviti i kada montirate novu sudoperu, a mi smo vam i za tu uslugu takođe, na raspolaganju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com