Šta kada pukne plastika u koju se šrafi rešetka sudopere


Rešetka sudopere je veoma važna jer je ona barijera između ostataka hrane i drugog otpada koji može upasti u odvod i vremenom napraviti zagušenje. Zato je neophodno da rešetka bude cela i da ako se plastika koja je drži pokvari, bude zamenjena.


Ako pukne plastika za koju se šrafi rešetka sudopere, potrebno je popraviti ili zameniti. Zamenu rešetke i svih delova sudopere, rade naši stručni vodoinstalateri. Bez obzira koji zamenski deo vam je potreban na sudoperi, možete računati na nas. Plastika koja se menja mora biti kvalitetna i sanacija kvara se mora pažljivo uraditi. Ova intervencija ne traje dugo, ali je neophodna kako ostaci hrane i drugi ostaci ne bi upadali u odvod i tako vam napravili zagušenje.


Naši vodoiinstalateri će nabaviti zamenski deo po mnogo povoljnijim uslovima, tako da ne morate u nabavku. Pored toga, dobićete račun i garanciju, kako bi mogli da se osećate bezbedno i sigurno.
Menjamo bilo koji deo sudopere, pa is amu sudoperu. Pozovite nasi  brzo stižemo na vašu adresu.


Pokrivamo se delove Beograda,a naš tim se bavi vodoinstalaterksim uslugama na profesionalan i detaljan način, preko 40 godina.
 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com