Šta kada se voda iz kanalizacije vraća u sudoperu?


Vraćanje vode iz kanalizacije u sudoperu stvara neprijatan miris i ozbiljne higijenske probleme.

Kao i kod svakog problema važno je otkriti uzroke i pronači najefikasnije i najpristupačnije rešenje.

Zagušenje cevi je jedan od najčešćih razloga za vraćanje vode u sudoperu.

Akumulacija otpadaka, masnoća i ostalih nečistoća može blokirati slobodan protok vode, prisiljavajući je da se iznova vraća a svakako vodi iz kanalizacije nije mesto u sudoperi gde se peru sudovi iz kojh jedemo.

Problem uvek treba prvo potražiti u neispravnom i oštećenom ventilu u kanalizacionom sistemu koji može biti glavni  uzrok vraćanja vode u sudoperu. Ako ventil ne radi kako treba, voda iz kanalizacije može se stalno vraćati nazad u sudoperu.

Fizička oštećenja cevi, kao što su pukotine ili curenja, mogu dovesti do vraćanja vode u sudoperu. Ova oštećenja mogu nastati zbog starenja materijala, korozije ili spoljašnjih faktora-

Rešenje ovog probllema vam je na dohvat ruke, a sve što je potrebno da uradite jeste da pozovete našeg vodoinstalatera koji će doći na vašu aresu pogledati cevi i ustanoviti zbog čega se voda koja bi trebalo da ide u kanalizaciju vraća u sudoperu.

Važno je da znate da vam sredstva na bazi prirodnih sastojaka ili hemijska sredstva neće pomoći da zaista rešite problem već ga možete kamuflirati tako što može delovati kao da je sudopera otpušena dok će naslage biti i dalje priisutne u cevima i vrlo brzo ponovo dovesti do zagušenja i vraćanja vode iz kanalizacije.

Pozovite naš profesionalni vodoinstalaterski sefvis i rešite problem trajno.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com