Šta kada se voda vraća na sudoperu?


Voda koja ne prolazi kroz slivnik već se podiže i nakuplja u sudoperi, lavabou, kadi ili wc šolji, znak je zagušenja odvoda. Voda prirodno prolazi kroz slivnik neometano i dospeva u kanalizaciju, a kada postoje određena zagušenja i voda prolazi sporijim intezitetom ili ne prlazi već se zadržava i njen nivo raste, to su znaci jakog zagušenja.

U zavisnosti kojim intezitetom se voda vraća u sudoperu, zavisi i stepen zagušenja. Svakako ako je vraćanje vode konstantno i ona u određenoj meri prolazi kroz slivnik i uglavnom se zadržava u sudoperi, to je znak jakog zagušenja sudopere. Kako je došlo do zagušenja i na koji način bi ono moglo da se reši, proveriće naši vodoinstalateri, kojima je jedna od glavnih usluga odgušenje kanalizacije i odvoda.

Sve što je potrebno da uradite jeste da pozovete vodoinstalatere, koji će doći na vašu adresu i proveriti o kojoj vrsti zagušenja je reč.

Ukoliko problem ne može da se reši uz pomoć ručnih alata, potrebno je uraditi mašinsko odgušenje sudopere. U zavisnosti od objekta i situacije vodoinstalateri će proceniti da li će koristiti mašine pod pritiskom, voma vozila ili neku drugu mašinu za otpušavanje cevi. Danas je intervencija odgušenja mnogo jednostavnija i lakša nego pre.

Danas postoje i specijlane kamere za detekciju cevi i odgušenja, zbog čega veoma lako možemo znati na kom mestu u cevi je došlo do zagušenja i koliko je ono izraženo.

Odgušenje sudopere je veoma hitna intervencja naročito kada se  u velikoj meri nakuplja u sudoperi, pa ne možete da je koristite, zato pozovite naš servis u bilo kom trenutku. Dostupni smo čak i vikendom i praznicima.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com