Šta kada se zapuši odvod od sudopere do glavne cevi


Zapušenej odvoda u sudoperi je nešto što smo svi u manjoj ili većoj meri doživeli. Važno je samo otkriti koliki je stepen zagušenja i to adekvatno sanirati.

Mnogi od nas isprobali su dobro poznate recepte sa interneta za odgušenje odvoda, a neki su čak i uspeli da reše problem na ovaj način. Ipak, važno je da znate da je u tom slučaju došlo do površnog zagušenja,a  da čak i ako uspete na ovaj način da rešite odgušenje, odvod će se opet ubrzo zapušiti. Stvar je u tome da se blaža zagušenja obično rešavaju ručnim otpušavanjem uz pomoć sajle ili alata. Mašinsko odgušenje odvoda podrazumeva ne samo otklanjanje uzroka zagušenja već i ispiranje cevi, pa to nam daje garanciju da su cevi otpušene sto posto, baš kao i odvod. Ipak, važno je da se nakon toga pridržavate pravila o korišćenju odvoda. Nemojte bacati ostake hrane u sudoperu, talog od kafe razna ulja kako se pet ne bi zapušila sudopera. Znajte da zagušenja mogu nastati i nakon najprofesionalnieg odgušenja

 

Zato je važno da kada se zapuši odvod ispod sudopere a vi primetite da se voda vraća u sudoperu odmah odreagujete.

Pozovite naš servis, već decenijama smo eksperti u odgušenju svih odvoda. Profesionalno radimo kako ručno, tako i mašinsko odgušenje.

Naš rad je uvek efikasan i profesionalan. Nakon popravke dajemo račun i garanciju, a svojim klijentima smo uvek na usluzi, posebno u hitnim intervencijama. Radimo 24 sata, svaki dan i praznicima,na teritoriji svih delova Beograda.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com