Šta kada sudopera vraća vodu?


Sigurni smo da vam se desilo da vam se sudopera bar na kratko zapuši, kada je puna sudova a svi ostaci se zadrže u slivniku.

Mešutim, ponekad se dešava da se voda vraća u praznoj sudoperi, odnosno ne prolazi kroz slivnik već se podiže sve više, preteći da potpuno zaguši sudoperu i da se izlije van nje.

Jasno vam je da takvu sudoperu ne možete da koristite, zato je potrebno da što pre pronađete način, da se ona otpuši.

 Naravno nije uvek lako otkriti da li se sudopera i u kojoj meri zapušila i zato prvo možete da pokušate sa prirodnim rasvtvorom od sode bikarbone, sirćeta i soli. Sve ove sastojke već imate u kuhinji, tako da ćete za ovaj pokušaj potrošiti nula dinara.

Prospite sadržaj u sudoperu, sačekajte da deluje a potom pustite vodu. Ako voda normalno prolazi, onda je sudopera odgušena i verovatno je došlo do nekog manjeg zagušenja na površini.

Međutim, ako ste probali vakum gumu, rastvor i druga sredstva koja možete naći u prodavnici, a voda se i dalje vraća, vreme je da pozovete vodoinstalatere.

Voda koja se vraća, nakon svih procedura koje ste probale, je verovatno slučaj za naš tim vodoinstalatera. Najverovatnije se radi o težem zagušenju, koje može da se reši, samo mašinskim putem.

Ne brinite naša profesionalan ekipa će za samo par sati rešiti problem zapušene sudopere. Profesionanim mašinama otpušavamo cevi i čistimo odvod u potpunosti. 
Mašinsko otpušavanje odvoda je mnogo efikasnije od ručnog jer u potpunosti skida naslage u cevima.

Na vama je samo da sudoperu i dalje održavate, tako da obratite pažnju da u nju ne bacate ostatke hrane i ulja, talog od kafe i sve druge sastojke koji se ne rastvaraju u vodi, već prave naslage i zagušenja.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com