Sudopera se sporo prazni


Nema ništa gore od pune sudopere, zbog koje kuhinja deluje aljkavo a vaš stan prljavo i neredno. Ipak i pored detaljnog čišćenja ne možete da očistite sudoperu jer je ona uvek puna otpadne vode, koja se meša sa ostacima hrane, a samim tim ne može lepo da operete sudove, niti da ih isperete. Ukoliko se sudopera neprekidno puni kada pustite vodu to je znak da je ona zapušena i da vam je potrebna profesionalna pomoć i intervencija vodoinstalatera.

Preporučujemo vam da ne gubite vreme i da odmah pozoevte naše voldoinstalatere sa velikim iskustvom u odgušenju svih sanitarija. Oni će doći na vašu adresu i otpušiti sudoperu na pravi način, tako da vama ostaje samo da je održavate.

Detaljno mašinsko odgušenje koje mi radimo specijalnim mašinama je to detajno i trajno, ukoliko posle toga ozbiljno shvatite održavanje sudopere,. Potrebno je da izbegavate bacanje ostataka hrane od ručka koji se zadržavaju na sudovima, jer svi ti ostaci ponešani sa uljima i mastima,prolaze kroz cevi, stvaraju tvrdokorne naslage i lepe se za zidove cevi. Te naslage u zavisnosti od svoje debljine u manjoj ili većoj meri sprečavaju vodu da prolazi i ona se vraća i zadržava u sudoperi, zajedno sa pomešanim ustajalim ostacima koji izazivaju ovaj neprijatni miris koji dolazi iz cevi.

Da bi se ovaj problem detaljno rešio, potrebno je mašinsko ispiranje cevi, a nakon toga pravilno održavanje. Ukoliko želite da istinski rešite problem pozovite naš servis.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com