Sudopera se zapušila od masnoće


 

Gotovo da nema osobe kojoj se sudopera nije zapušila bar na površinskom nivou. Ona se upravo najčešće zapušava od masnoće, koja nastaje od naslaga ostataka hrane i ulja od kuvanja, kao i taloga od kafe. Svi ti ostaci proleaz kroz slivnik i kroz odvod i vremenom zapušavaju cevi. Naslage postaju sve deblje i sve ih je teže ukloniti.

Zato su nam potrebni profesionalni vodoinstalateri koji mogu na adekvatan način da uklone sve te masnoće. Masnoće koje nastaju u kontaktu sa vodom bujaju a zatim postaju sve tvrđe i teže ih je skinuti, zato se koriste dva tipa odgušenja, mašinsko i ručno. Ručno odgušenje radi se alatom, u slučaju kada je zagušenje površni i lako, pa se u ovom slučaju uklanja čep koji je doveo do zagušenja, dok je mašinsko odgušenje mnogo bolje i efikasnije.

Mašinsko odgušenje u potpunosti ispira cevi i uklanja i čep i sve masnoće nastale u cevi. Ukoliko nakon profesionalnog mašinskog čišćenja nastavite da vodite računa o svojoj sudoperi i ne dozvolite da se masti nakupjlaju, ne bi trebalo da imate novi problem ove vrste. Ipak, ako ne vodite računa, ista situacija bi mogla da vam se ponovi kroz neko vreme.

Kada ste već shvatili da se sudopera zapušila, a vama se voda iz sudopere sve više vraća i neće da prođe kroz odvod, tada bi trebalo da pozovete vodoinstalatera. Naš servis je jedan od najefikasnijih i najpouzdanijih. Radimo 24 sata dnevno/7 dana u nedelji i uvek smo tu za vas kada je hitno.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com