Voda na slavini teče, ne može da se zatvori, a glavni ventil ne radi


Ukoliko vaš glavni ventil ne radi a vodu na slavini ne možete da zaustavite, imate veliki problem, no ne brinite, jer uvek ima rešenje.

Prvo što bi trebalo da uradite je, ako već ne možete da zavrnete glavni ventil jeste da usmerite česmu ka kadi, tako neće doći do već poplave, naravno ako je to moguće, ako česma nije u blizini kade, postavite lavor, pozovite našu službu za hitne intervencije i ne brinite, dolazimo u nakraćem roku.

Prvi korak je svakako da se obezbedi glavni ventil, kako bi mogla da se zavrne voda, koja je u česmi  i neprestano šiklja.

Svakako u ovom tenutku česma ne može da se zaustavi, ali se može sprečit da ne dođe do izlivanja vode i poplave u celom objektu.

Za to će se pobrinuti naši vodoinstalateri, koji će izaći na teren u najkraćem roku, zameniti gllavni ventil, zaustaviti vodu, a zatim i zameniti česmu.

Ovo je dosta komplikovana intervencija i zato je potrebno puno veštine i strpljenja, ali je najvažnije da vi pozovete što pre, jer u ovim situacijama je vreme odlučujuči factor. Možete nas pozvati bilo kada, svakog dana od 00-24h, čak i praznicima.Znajte da je ovo hitna intervencija i zato pozovite naš specijalizovani servis i službu za hitne popravke.

Mi pokrivamo sve delove Beograda, tako da možemo brzo stići, bilo gde u Beogradu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com