Zamena gumice sifona na sudoperi


Sifon na sudoperi služi da sprovede otpadne vode do kanalizacije. Gumica sifona, ali i sam sifon može se vremenom oštetiti.

U tom slučaju potrebno je da vodoinstalater proveri sve delove sifona i sam sifon ne bi li utvrdio da li je potrebno menjati ih.

Zamena gumice sifona se može veoma jednostavno izvesti, ali je potrebno i malo znanja i veštine i baš zato savetujemo da angažujete naše vodoinstalatere. Oni će na veoma jednostavan način zameniti gumicu sifona i sam sifon.

Pre ovakve intervencije potrebno je da se isključi dotok vode, a zatim da se skine sifon i gumica i zameni novom gumicom.

Vodoinstalater će zavrnuti spojeve i ponovo montirati delove. Nakon cele intervencije potrebno je ponovo proveriti da li su svi delovi na mestu i da li ceo sistem funkcioniše, odnosno da li ima curenja. 

Ukoliko još uvek ima curenja, najverovatnije postoje još neki oštećeni delovi. Ponekad je vodokotlić bušan ili wc šolja oštećenja, pa je potrebno da vodoinstalater proveri ceo sistem.

Prilikom saradnje sa našim vodoinstalaterima ostvarujete brojne benefite. Dobijate račun i garamciju, veoma dobre cene, ali i kompletni servis koji možete pozvati za sve tipove vodoinstalaterskih usluga.

Sigurno vam je jako važno da možete da pozovete kad god vam je potrebna naša usluga i zato je otvorena naša služba za hitne intervencije koja radi 24 sata/7 dana u nedelji. Pokrivamo sve delove Beograda aodlično smo organizovani tako da u većini slučajeva brzo stižemo na vašu adresu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com