Zamena virble na česmi


Zamena virble je nešto što sigurno želite da prepustite vodoinstalaterima. Dešava se da je ponekad potrebna samo zamena virble, a ponekad i zamena celog ventila. Svi znamo da ventil može biti opasan kada je oštećen, dotrajao ili iz njega curi voda.

To znači da može i da pukne, ukoliko je pritisak preveliki. Ventili koji su usled starosti propali od korozije moraju biti zamenjeni, jer su potencijalna opasnost za sve ukućane i mogu dovesti do iznenadne poplave.

Zato je najbolje pozvati vodoinstalatera koji će uraditi procenu, da li je potrebno zameniti samo virblu ili ceo ventil. Ponekad se dešava da virbla zapekne, da ne može da se okreće i to stvara problem u funkcionisanju.

Nikako nemoje sami raditi zamenu virble, jer može doći do pucanja ventila a tada ćete teško izaći iz te situacije. Najbolje je da pozovete vodoinstalatere, da oni urade tu intervenciju.

Ne brinite, to je za njih rutinska procedura, a sa sobom nose sav potreban alat i delove koje je potrebno zameniti.

Možete ih zvati bilo kada, od 00-24, ako imaju službu za hitne inetrevencije. Oni će nastojati da dođu u što kraće roku i poprave virblu. zamena virble ne traje dugo, ali je veoma važno da se uradi kako treba.

Ipak, važno je da zante koje su situacije hitne.

Ukoliko primetite da voda curi tokom noći iz ventila, ne čekajte jutro, jer može doći do poplave. bez obzira da li je potrebno promeniti samo virblu ili ceo ventil, dovoljno je da imate dobrog vodoinstalatera i ne morate da brinete.

Ukoliko ste se odlučili za ovlašćeni servis dobićete i račun i garanciju popravke, tako da ste mirni i ne morate više da razmišljate o tome.

Ako popravku radite sami, nemate nikakvu garanciju i ako nešto krene po zlu, moraćete da angažujete profesionalne vodoinstalatere za inetrvenciju i saniranje kvara.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com