ODGUŠENJE SUDOPERE VAKUM GUMOM

Da bi problem sa oticanjem vode iz odvoda na sudoperi bio sa uspehom rešen, a ako je u pitanju zaprljanje manjeg obima i ako je problematično mesto relativno lako dostupno, profesionalni vodoinstalateri će da izvrše odgušenje sudopere vakum gumom.

Konkretna usluga je dostupna i u vidu hitnih intervencija, tako da majstori mogu da izađu na teren i noću svakog radnog dana, odnosno tokom vikenda, ali i za vreme državnih praznika.

Sva fizička i pravna lica će na izvršene usluge dobiti i propisane garancije. 

DOSTUPNI SMO 24 SATA DNEVNO/ SEDAM DANA U NEDELJI!

Iako mnogi ljudi u svom domaćinstvu imaju vakum gumu, koju koriste kada primete da postoji problem sa oticanjem vode na tuš kabini, sudoperi ili kadi, recimo, nema sumnje da je profesionalno odgušenje sudopere vakum gumom usluga koju mogu da izvrše samo iskusni vodoinstalateri.

Podrazumeva se da će uvek biti i onih ljudi, koji će smatrati da je tu uslugu vrlo lako izvršiti i da uopšte nema potrebe kontaktirati vodoinstalaterski servis, te angažovati majstore zbog toga.

Međutim, ono što mnogi od njih ne znaju, jeste da će, čak i ako možda budu uspeli da osposobe odvod na sudoperi, te voda počne da otiče uobičajenom brzinom, vrlo verovatno da će se u narednom periodu taj problem ponovo javiti i da će biti obimniji.

Prosto, vodoinstalateri imaju dovoljno iskustva, što im uz neophodno znanje omogućuje da na profesionalan način izvrše odgušenje sudopere vakum gumom, a uz to će svaki klijent da dobije i sve propisane garancije na izvršenu uslugu.

Ova tehnika spada u takozvano ručno odgušenje sudopere i vrši se u tačno određenim situacijama.

Naime, ako vodoinstalater bude smatrao da će uz korišćenje vakum gume uspeti da prodre do čepa, koji je i doveo do otežanog oticanja vode iz sudopere, on će uslugu na taj način i da izvrši.

U većini slučajeva se vodoinstalateri za odgušenje sudopere vakum gumom odlučuju onda kada je reč o zaprljanju koje je manjeg obima, kao i onda kada budu procenili da je mesto na kome je došlo do formiranja čepa, relativno lako dostupno i da mogu uz korišćenje vakum gume taj problem da otklone.

A da bi uopšte i mogli da odluče na koji način je bolje da u konkretnom slučaju izvrše otpušavanje sudopere, vodoinstalateri će najpre morati određeni stambeni ili poslovni objekat da posete.

Zapravo je pravilo da se sa klijentom odmah usaglase oko toga kada će da izađu na teren, budući da tek na osnovu lične procene stanja samog odvoda, majstori i mogu da donesu odluku od tome da li će u konkretnom slučaju da izvrše odgušenje sudopere vakum gumom ili će možda ipak morati da koriste sajlu, odnosno namenske mašine, kako bi pod pritiskom izvršili odgušenje sudopere u tom stambenom ili poslovnom prostoru.

U svakom slučaju će svi klijenti dobiti i propisane garancije, a nema nikakve sumnje da će se vodoinstalateri potruditi da na najbrži način reše problem sa funkcionisanjem odvoda na sudoperi u tom prostoru, kako bi pružili mogućnost judima koji u njemu žive i rade da nesmetano nastave da koriste taj element.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com