Preventiva za zapušene sudopere - Sani sticks


 

Čarobno sredstvo za vrlo brzo razgrađivanje različitih nečistoća u odvodima daje savršen rezultat u prevenciji i koristi se za otpušavanje odvoda.

Naravno da se „Sany sticks“ mogu koristiti ne samo za odvod od sudopere, nego i za odvode od tuš kabine ili kade, kao i lavaboa i generalno gde god za tim postoji potreba.

Posebna prednost ovog proizvoda jeste i to što je biorazgradiv i potpuno prirodan. U ovim štapićima ne postoje toksične materije, pa su samim tim potpuno bezbedni i neškodljivi za korišćenje.

Ukoliko se odlučite za korišćenje ovog preventivnog sredstva za otpušavanje, odvodi u vašem domu ili u bilo kom drugom prostoru će dugo ostati pročišćeni, te neće biti potrebe da za otpušavanje sudopere ili odvoda na lavabou, odnosno bilo kom drugom elementu kontaktirate profesionalne vodoinstalatere.

U jednom pakovanju „Sany sticks“ ima ukupno 12 štapića, a njihova upotreba je vrlo jednostavna.

Uzevši u obzir da ih ne treba koristiti preterano često, iako je u pitanju preventivno sredstvo, to znači da bi vam jedno pakovanje bilo dovoljno za jednu godinu, jer je optimalno korišćenje jednom u toku meseca.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com