Ugradnja nove sudopere


Ugradnja nove sudopere zahteva malo planiranja pre intervencije. Prvo, trebalo bi da izaberete odgovarajući model sudopere koji se može ugraditi  u vašoj kuhinji.

Važno je da novi model odgovara dimenzijama i obliku prostora u kojem će se postaviti. Takođe, trebalo bi  razmotriti da li želite ugradnu sudoperu ili neki drugi tip.

Kada ste odabrali odgovarajući model, trebate ukloniti staru sudoperu, ako je već imate.

Prvo zatvorite dotok vode kako biste izbegli bilo kakvo curenje ili neželjene incidente tokom montaže. Pažljivo demontirajte staru sudoperu i očistite površinu radne ploče.

Kada ste pripremili površinu, možete ubaciti novu sudoperu. Pazite da pravilno postavite sudoperu i da odgovara dimenzijama otvora u radnoj ploči.

Zatim povežite sudoperu sa odvodnim cijevima i provjerite sve spojeve i ventile. Obavezno izvršite proveru tako što ćete pustiti vodu i pažljivo pratiti da li voda pravilno teče i da li se javljaju eventualna curenja.

Ako smatrate da je ova montaža prezahtevna ili niste sigurni koji model sudopere odabrati, preporučljivo je pozvati profesionalni vodoinstalaterski servis. Naš tim stručnih vodoinstalatera će obaviti montažu nove sudopere za vas. 

Ukoliko želite, oni će takođe demontirati staru sudoperu i instalirati novu. Možete se osloniti na nas jer smo stručni u ovom poslu i pružamo garanciju ne samo za uslugu već i za sve delove koje ugrađujemo.

Ugradnja nove sudopere nije toliko težak posao za naše vodoinstalatere, stoga, ako želite da posao bude dobro obavljen i brzo završen, slobodno nas kontaktirajte. Ne morate brinuti o tome da li će sudopera odgovarati vašoj kuhinji, jer pružamo račun i garanciju za sve što ugrađujemo.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com