Zamena creva na česmi

 

 

Zamena creva na česmi, ne bi trebalo da bude težak zadatak. Ako ste malo veštiji, možete je i sami zameniti, samo je važno da poštujete osnovna pravila, kako ne bi napravili još veći problem od trenutnog i da posedujete adekvatan alat. Pre bilo kakve zamene česme ili cevi, veoma je važno da zavrnete glavni ventil, kako vam u toku popravke ne bi mlaz vode poplavi kuhinju ili kupatilo. Oštećene cevi i česme i bilo koji delovi kroz koje protiče voda, mogu se skroz rasprsnuti pod naletom vode, zato se uvek savetuje da oštećene delove zamenite.

Kada praznite crevo, obavezno zavrnite ventil i izbacite svu vodu iz creva, a zatim postavite nova creva i zavrnite. kada ste sigurni da ste sve lepo pričvrstili, ponovo spojite vodu i pustite česmu da biste potvrdili da je sve bezbedno za korišćenje.

Morate znati da su vodoinstalacije sklone propadanju, usled kontakat sa vodom. zato kada kupujete nove delove izaberite one kvalitetnije. Ako vam sve ovo deluje previše komplikovano, pozovite naš vodoinstalaterski servis, koji vam je na usluzi u svakom trenutku. Kod nas su zaposleni vodoinstalateri sa preko 40 godina iskustva i sa odgovarajućim licencama. Nemorate brinuti da li ćemo stiči na vreme jer naše ekipe pokrivaju ceo reon Beograda, a za itne intervencije na raspolaganju vam je naša služba za hitne inetrevencije koja radi praznicima i vikednom, svaki dan od 00-24h.

Kada odemo sa vaše adrese nakon popravke, ne morate brinuti jer vam dajemo garanciju i račun za svaki deo koji smo zamenili, kao i na sve usluge, tako da nas možete nazvati i sledećom prilikom.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com